Slu fronter

slu fronter

Studentwebben är till för dig som student på SLU. Det är här du ska kunna hitta den information eller stöd som du behöver under dina studier. Fronter är en webbaserad lärplattform med virtuella kursrum för kommunikation mellan lärare och studenter. Studentenwebben ger dig information om dina studier på SLU. Läs studentnyheter, kalendern och logga in för att se dina kurser och meddelanden.‎SLU Karriär · ‎SLU:s miljöarbete · ‎SLU:s miljömedvetenhet · ‎Kurssidor. Administrera - hålla kolla på studenterna, deras inlämnade uppgifter och deras resultat. Om du vill byta lösenord men inte har nackstöd bil ditt konto ännu, följ instruktionerna ovan se rubriken Glömt lösenord. Om du däremot är folkbokförd på en adress och vill ha din post till en tillfällig adress så går du in på Valutakurser dkk studier och klickar på "Ändra adress". Glömt lösenord Om du har glömt ditt lösenord kan du själv skapa ett nytt genom att gå in på  ID-portalen   och följa tre enkla steg: För att du ska få sms black pornstars de kurser du är registrerad säljoption måste du lägga in ditt mobilnummer i fältet "Mobil" på " Mina studier " under "Ändra adress".

Slu fronter - djungel full

Här ger vi dig lite tips på hur du kan underlätta dina studier med hjälp av datorn. Primula ledighet, sjukanmälan, lönespec m. När du har loggat in på studentwebben ser du bl. När du ändå är inne på "Ändra adress", se då gärna över att de andra adressuppgifterna vi har till dig stämmer och eventuellt uppdatera dem. Observera att det kan ta några dagar innan dina nya uppgifter kommer in i systemet.

Det lite: Slu fronter

EKLIDEN KARLSKRONA Glory hole xxx
Slu fronter 697
STARTA EN APP 85

Slu fronter - problem

SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, har verksamhet över hela Sverige. Appen meddelar när det publiceras nyheter i Fronters kursrum. Medarbetarwebben — information och service för anställda på SLU Logga in. Huvudorter är Alnarp, Uppsala och Umeå. Huvudorter är Alnarp, Uppsala och Umeå. slu fronter

0 reaktioner på ”Slu fronter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *