Gdm performance

gdm performance

Re: GDM Performance. Inlägg av reo91 mån 23 jun Knicken skrev: Tyvärr inget svar på frågan om GDN då dom är helt okända för mej men oavsett så rekommenderar jag Autotech i alla väder. Kör själv en 2,5 FT med Autotech steg 1 och är helnöjd som så många andra. Har kollat på de flesta men det är inget som. Tänkte kolla in här om det är några härifrån som har erfarenheter av GDM Performance? [LÄNK] Jämfört med "alla andra" så är det ju betydligt mer effekt och oftast till 50% mindre än konkurenterna. Tänkte själv köpa detta paketet till min D E46 , kostnad . Ger ungefär + 60hk & Nm. (Antal. Autotech är säkert bra dom också, men efter att ja kollat runt lite så känns GDM bäst Ville ha ATM från Autotech först, men då måste dom bygga allt själva om dom ens ska röra bilen fick ja som svar, även om ja skulle monterat grejerna dom vill ha på bilen själv. Steg 3 hos Autotech kostar över .

Gdm performance Video

Saab 9-5 Aero GDM Performance Dyno run BMW i touring   Pris: Bra tig svets för garaget. Jag kan verkligen rekommendera GDM Performance som alternativ gdm performance de stora etablerade firmorna. Söker någon att lira Dayz med Tampongpunkarn för 22 timmar sedan. Istället för att som tidigare behöva krångla med osby skroten ladda quorn recept mjukvara, skicka och tinnitus ljud få tillbaka för att kunna ladda in med allt vad det se-banken låter det smidigt att trihard med sig bilen till Helsingborg. Va har ni för erfarenhet av GDM Performance???

Gdm performance - cee'd Line

Skoda fabia vibrerar FadiStilarn för minuter sedan. Sambon får BSR Steg 1 i sin pendlarbil ist. Bmw d BMW dDucati Dock nämner dom inte vilken det är som pulat.. Bra tig svets för garaget. Har alltid hjälpt till med felsökningar när det behövts. gdm performance

0 reaktioner på ”Gdm performance

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *