Cylinda tvättmaskin

cylinda tvättmaskin

Jämför priser på Cylinda FT , läs recensioner om Cylinda Tvättmaskiner. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Cylinda FT Produktbeskrivning för CYLINDA FT Frontmatad Tvättmaskin. FT FT är en lättskött tvättmaskin med en stor tvättkapacitet på 7 kg som fyller behoven för en normalstor familj. Den har en tydlig display som visar återstående tvättid och en barnspärrad panel med 16 valbara program. Andra bra valmöjligheter. Jämför priser på Cylinda FT (Vit) Tvättmaskin. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. cylinda tvättmaskin

Cylinda tvättmaskin Video

Han förespråkade Cylinda, det vände efter ett tag Cylinda Tvättmaskin FT is rated 4. Baserat på tvättcykler, standard 60°C program. En energisnål tvättmaskin som rymmer hela 9 kg tvätt. Då nba2k16 jag ner till elgiganten och hävde köpet och köpte en Electrolux istället. Koll på alla funktioner Maskinen har en tydlig panel med display där du bland annat kan se återstående tvättid.

Cylinda tvättmaskin - man till

En miljövänlig tvättmaskin Det finns en energidekal på varje tvättmaskin som berättar om de allra viktigaste egenskaperna att ta hänsyn till. Prisjakt Expert Med Prisjakt Expert kan du söka efter sådant vi inte indexerat, som exempelvis projektorlampor och batterier. Förstora Ladda ned jpg. En smal 45 cm djup tvättmaskin för 5 kg tvätt. För att din tvätt ska bli riktigt torr kan du på många modeller ställa varvtalet för centrifugeringen till varv, vilket kortar ner torktiden på din tvätt. Mängdkontroll Anpassar vattenmängden efter hur mycket du tvätt du har.

Cylinda tvättmaskin - ligger

En miljövänlig tvättmaskin Det finns en energidekal på varje tvättmaskin som berättar om de allra viktigaste egenskaperna att ta hänsyn till. Panelen är barnspärrad för extra säkerhet. Tvätt Bra att tänka på — innan du bestämmer dig. Stäng Peka och drag i denna ruta för att se olika delar av bilden. Det sparar plats och ger dig en bekväm tvättstation. Fördröjd start Funktion som ger dig frihet att anpassa tvättningen som den passar dig.

0 reaktioner på ”Cylinda tvättmaskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *